Skip to content

PAKkETTEN

Het aanbod

Hier vind je basisinfo terug rond de verschillende pakketten die ik aanbied. Aarzel niet om contact op te nemen indien je nog vragen hebt!

Evenementen

Op voorhand goede afspraken maken, zorgt voor een goed begin. Als ik foto’s neem op een evenement, dan neem ik daar alle tijd voor. De foto’s worden bewerkt en voorzien van een watermerk, waarna ze gedeeld worden via de website, sociale media en de organisatie.

Mijn vraagprijs is € 200, exclusief de fotobewerking en de verplaatsingskosten. Neem gerust eens contact op via mail, alle vragen staan vrij.

Communies & Lentefeesten

Een mijlpaal in het leven van je kind. Vereeuwig het met een mooie fotoreeks, bij voorkeur op locatie.

Reserveren. Gelieve op tijd te laten weten via sociale media of mail wanneer u de fotoshoot zou willen plannen. Het liefst ettelijke maanden op voorhand, zodat alles feilloos kan verlopen.

Tijdsduur. Ik neem graag mijn tijd om een fotoshoot goed te krijgen, niet zomaar een uur en dan gedaan.

Kledij en accessoires. Je bent natuurlijk vrij welke en hoeveel kledij je meebrengt voor die dag. Je kan ook extra’s meebrengen – huisdier, accessoires, etc. – voor een bijkomende touch.

Betaling. Na betaling worden de foto’s bewerkt en doorgestuurd via mail of WeTransfer. De foto’s worden voorzien van een watermerk. De standaardprijs is € 200. (Niet in prijs inbegrepen: grote fotoafdrukken en vergrotingen, digitale bestanden op hoge resolutie, fotoboekjes.)

Huwelijken

Basis pakket – € 500

  • 6u ter plaatse aan één stuk
  • Maquillage
  • Stadhuis
  • Kerk
  • Foto’s op locatie
  • Alle foto’s bewerkt en met watermerk, doorgestuurd via WeTransfer of USB

Medium pakket – € 600

  • Al het bovenstaande, inclusief sfeerfoto’s tijdens de receptie

Maxi pakket – € 750

  • Al het bovenstaande, maar aanwezig van maquillage tot einde feest
  • Love shoot op locatie

TFP/TFCD Fotosessies

“Time for Pictures of Time for CD is een overeenkomst tussen de fotograaf en de wederpartij, waarbij de wederpartij tijd investeert om te poseren en daarna foto’ s krijgt van de fotograaf, zonder hiervoor enige vergoeding verschuldigd te zijn. De fotograaf beslist autonoom, en eventueel zelfs ná levering van de prestaties, of een fotosessie onder het TFP/TFCD statuut valt. Dit geldt zelfs indien vooraf een offerte werd opgemaakt of een overeenkomst werd ondertekend tegen een afgesproken prijs. De fotograaf kan dit bv. beslissen indien hij de resultaten van die aard vindt dat zij als portfolio – aanvulling kunnen dienen.”

Bij voorkeur wordt de fotoshoot op locatie gedaan, daar ik zelf niet over een fotostudio beschik. Inzake kledij beslist het model zelf hoe het verloopt, van gekleed tot artistiek naakt, alles is mogelijk. Foto’s worden eerst bewerkt en daarna voorzien van een watermerk. Deze zullen dan aangeleverd worden via mail of WeTransfer.

Voor een shoot, eerst in samenspraak, is de prijs € 150, maar alles is bespreekbaar.